Boubyan Bank ProgressSoft’u Mükemmellik Ödülüyle Mükâfatlandırdı

Kuveyt, 23 Mart 2021

Boubyan Bank, ProgressSoft’un Ödeme Merkezi Platformu'nu bankada başarıyla hayata geçirmesini kutlayan resmi takdir töreninde ProgressSoft’a mükemmellik ödülü verdi.

Boubyan Bank’ın Kuveyt’teki genel müdürlük binasında düzenlenen törende, bankanın Genel Müdürü Abdullah Abdülkareem Al-Tuwaijri ve Operasyon Direktörü Abdullah Ahmed el Mehri bankayı temsilen bu yeni uygulamada gösterdiği kusursuz çabalardan ötürü ProgressSoft'a Boubyan Bank Mükemmellik Merkezi Ödülünü sundular.

Törende, Boubyan Bank Genel Müdürü ve Operasyon Direktörü, bankanın önceki ödeme motoru sisteminin yerine geçen dev ölçekli uygulamanın herhangi bir aksaklık veya hata olmaksızın etkileyici bir şekilde tamamlandığı platformun uygulanması ve hayata geçirilmesi sonrasında ProgressSoft’un sağladığı özveri, kararlılık ve destekten dolayı şükranlarını sundular.

Platform günümüzde, bankanın bütün ödemelerini uluslararası düzeyde GPI de dahil olmak üzere SWIFT üzerinden yönetmektedir. Bu, SWIFT ağındaki hazine, ticari finansman ve yatırım işlemlerine ektir. Platform ayrıca Kuveyt Ulusal Ödeme Sistemi kapsamında yakın gelecekte hayata geçirilecek olan GCC RTGS’nin yanında her türlü yerel ödemenin yönetilmesinde hayati bir düzenleyici görevi görür.

Bu uygulamanın Boubyan Bank'ın etkileyici dijital dönüşüm yolculuğunun ve müşterilerine SWIFT ve diğer ödeme kanalları ve koridorlar üzerinden hızlı ve güvenli transferler sağlama hedefinin bir parçası olduğunu belirten Boubyan Bank Bankacılık Operasyonları Grubu Başkan Yardımcısı Abdulaziz Al Duwailah, "Boubyan Bank, stratejik hedeflerimize ulaşmak ve yurtiçi yüksek değerli ödemelerin, toplu ödemelerin ve maaş ödemelerinin, anında ödemelerin, fatura ibrazlarının ve ödemelerinin yanı sıra bölgesel GCC RTGS ödemeleri gibi ödemelerin doğrudan işleme alınmasını, sorunsuz bir şekilde yönlendirilmesini ve yönetimini kolaylaştırmak için ProgressSoft'un Ödeme Merkezi Platformu olan PS-PayHub’ı seçti." dedi.

ProgressSoft, Boubyan Bank'ın üst düzey yönetimi ve uzman ekiplerine, gösterdikleri takdirden dolayı teşekkürlerini sunmakta ve Boubyan Bank ile olan uzun vadeli ortaklığında daha verimli başarılar elde etmeyi sabırsızlıkla beklemektedir.