ProgressSoft Umman’daki Çok Sayıda Bankada Ödeme Merkezini Hayata Geçirecek

Maskat, 8 Şubat 2021
ProgressSoft Umman’daki Çok Sayıda Bankada Ödeme Merkezini Hayata Geçirecek

ProgressSoft, Umman'daki çok sayıda bankanın, Umman Merkez Bankası’nın yeni düzenlemeleri, gereksinimleri ve vizyonuyla tam uyumlu Ödeme Merkezi Platformu'nu hayata geçirmek için ProgressSoft'u seçtiğini duyurmaktan mutluluk duymaktadır.

Umman Merkez Bankası'nın yerel Gerçek Zamanlı Brüt Hesap Kapatma (RTGS) sistemini yeni GCC RTGS uygulamasıyla değiştirmesine ilişkin düzenleyici projesi doğrultusunda, aralarında Bank Muscat, Meethaq Islamic Bank, Sohar International Bank ve Sohar Islamic Bank bulunan Umman'daki birçok banka RTGS ve GCC RTGS gereksinimlerine uymak için ProgressSoft'un Ödeme Merkezi Platformu'nu tercih edilen çözüm olarak seçmektedir.

Bu gelişmiş platform, bütün ödeme türlerini gerçekleştirmenin ve işlem yönetiminde tek orkestratör vazifesi görmek üzere ödeme modüllerini konsolide etmenin yanı sıra bankaların çoklu kanalları ile merkez bankasının RTGS ve GCC RTGS sistemleri arasında bir ödeme geçidi görevini görecektir.

ProgressSoft, Umman pazarında köklü bir dönüşüme katılmanın mutluluğunu yaşıyor ve uzun vadeli ortaklarıyla bu uygulamaları başarıyla tamamlamayı dört gözle bekliyor.